Sabtu, 23 April 2011

Surat Saman untuk Abg Ben !

Hye orang2 istana ku sekalian..
erk..entry kali ni di taip dengan penuh emosi.. ye! saya sangat emosi !
now, tangan aku dok menggigil taham perasaan.. tak tahu lah apa perasaan ni!

BERITA HOT !
Korang tahu kan, BEN ASHAARI ! blogger famous yang tak ingat dunia tu.. pergghhh ! dia sound aku weyh!
eh! tak, dia kutuk blog aku yang cikai, yang mana istana kalian ni*hye orang2 istana ku sekalian..

nak tahu? korang pergi klik kat SINI !
gila direct dia kutuk.. huaarrgghh.. tadi masa mula2 baca, dalam hati ada gak terbayang bila abg ben cakap 'cemak', blog tu mesti penuh dengan widget2 dan banyak side bar nya.. then, KLIK lah! sementara tunggu loading, bukak pergi cek senarai nama, oke. nama aku belum ade.. tapi, kenapa tab yang aku bukak tu nama blog aku? gulp! damn ! Abg Ben kutuk aku ! tanpa sengaja, aku kutuk blog aku sendiri ! huaaaarrgghhhhh ! rasa macam nak minum air dutch lady perisa strawberry sampai muntah!

tapi, benda tu hilang jadi bangga kerana Dayang serta Panglima*followers meningkat, dari 180-195! woww! Good job Alia!*perasan! hak3.. cek sorang2..

abg ben pun follow!

now ! Abg ben secara rasminya menjadi panglima saya.. FULLSTOP!


cik bulat jadi dayang saya..FULLSTOP !

cek komen, budak kurang inci tu pun ikot komen !


siap bagi hugs lagiikk! patutu la tido nyenyak tadi..
kak yuyu bila nak jadi dayang saya :)

hik3^^, tak tahu deyh nak cakap apa.. suka sangat...

untuk Abg Ben:
Saya memang suka warna pink lah!
iklan apa yang semak? heart beat kah? okeyh, saya dah buang!
tunggu surat saman saya sampai guna duit Nuff (RM2.25) + Duit HB (0.08)
*cukup tak upah peguam?

~peace~

9 ulasan:

aliarosli berkata...

hhahahhahaha, adeh

kutuk blog sendiri kah?

hhahahhahahhaha

sentuhanurani berkata...

hehehe..abg ben saje nak nakal.hahahaha

kAmi dAn mEreKa berkata...

jgn sampai muntah hijau sudah, hehe =)

AliaJustea berkata...

aliarosli : tu lah masalahnya. kutuk blog sendiri..

AliaJustea berkata...

sentuhanurani : haiihh.. memg nak kena pok bengg ni !

AliaJustea berkata...

kami dan merdeka : tak tak tak ! minum susu tak muntah.. HAHA

Wanie Asri berkata...

hahahah.... sila tingkatkan usaha anda oke....

AliaJustea berkata...

AHAHHA.. baik cik wanie :)

Alfi berkata...

wah3..~~
terbaek...~~ (^^)

:: Alfi's Blog ::

 
©Copyright by Alia Rahmat since 5 Nov 2010