Isnin, 22 Ogos 2011

Ingat kitorang tak ada bakat ke?*gambar berjuta-juta lemon

*Assalamualaikum..
this is special entry untuk mengappreciatekan ape yang classmate alia dah buat.. lab test kedua merangkap assignment.. kitorang kena create cover buku teks or cover novel.. so hasilnya adalah di bawah ini :)

DON'T PLAGIARIZE ! tengok je!








*eja author pun salah -.-''
nk jugak nama makwe dia kat situ



















*i like this one!





*paling berat nak upload -.-'

*ni pun berat jugak..maklumla boleh pegi jauh kan..

ni alia punya.. keje last minit.. malam tadi baru buat.. sapa yang like status ali malam tadi tu..ha..tengah bersungguh lah tu..-.-''
*MADAM .. nak 10 markah :)
cantik kan hasil kerja diorang.. nih ada 3 lagi karya yang tak ada.. diorang lambat hantar and tak sempat copy.. Faiz Samsuri*untungla laptop baru, Ieja and Iffa..

*suka hatilah nak bagi gambar mencapap besar mana pun kan? hehe...



GADIS PUISI buat entry pasal alia lah.. terharuu T__T

16 ulasan:

Saiazuan berkata...

ya guys got high imagination :D

AwieKashi berkata...

sumpah cantik!!!

AliaJustea berkata...

saiazuan : yup ! guy more creative !

AliaJustea berkata...

awie : mekacih mekacih mekacih..

nak duit raya :)

Wanie Asri berkata...

weyh !!! cantek giler y nursyazwani asri punyer design tuh...perhhh..superbbb...

Acik berkata...

wow ... teruja!
tp banyak sangat lar, lenguh kite skrol. heheheheeee :)

AwieKashi berkata...

duit raya??? =.='
perlu ke??

dah besaq xleh dpt duit rya la...

AliaJustea berkata...

wanie : mana satu wanie asri punya.. tak derk ponggg~

AliaJustea berkata...

acik : HAHA.. sorry...

AliaJustea berkata...

awie : alia kecik lagi lah ..

AwieKashi berkata...

alia kecik..umur alia kecik x? ngee

Miss Red berkata...

memng comel2..n beerbakt ADIK2 DIIM ni...sape yang ajar adik subject ni....En Zailani ke..time akak dulu kena biat cover untuk magazine n bulletin.......memng excited mengedit n mengadopt photoshop.....:)btw god job semua..:)

AliaJustea berkata...

awie : alia mcm tak bape ingat umur alia je.. eheee~

AliaJustea berkata...

miss red : yang ajar alia puan hidayah.. dia lecterur baru.. encik z ajar kelas lain.. belajr dgn dia sekali je masa part 1.. hurmm .. memg excited sgt buat benda nih.. boleh edit2..

ieja faiq berkata...

lawa lawa seyh . aq uat simple je . lalalalala

AliaJustea berkata...

ieja : mana kau punya?

 
©Copyright by Alia Rahmat since 5 Nov 2010