Selasa, 3 Januari 2012

The best miror is an old friends | Geroge Herbeat



Habis madu sepah di buang.
peribahasa ni amat-amat sesuai untuk semua keadaan. bukan masa bercinta je oke! but then, also in friendship. even alia ada kawan yang HOT, MELETOPSS, GEDIK kat Segamat ni macam ASZWIK, tapi alia tak pernah lupa kawan lama alia yang GORGEOUS, SUPERB, HEAVEN, KELASS, AYU, MANIS, JELITA gitu macam FAIS.

cuti mid sem haritu kami gunakan sebaik-baiknya untuk berdating bersama. this is OHSEMMM doe ! please lah baca entry ni sebagai tanda korang hormat aku yang amat-amat menghargai nilai persahabatan. cheewaaahhhh ^^

*entry ni banyak gambar, bagi yang menyampah, close je .

26/12/2011- kami lepak port biasa kami. di kafe 35 dan Johor Batanical Park! tiba-tiba je dapat mesej dari Fatin hexagon nak lepak sesama. rindu lah tuuuu..



taken : Kafe 35



they planed something

gambar ni paling OHSEMM kot ^^




taken : Johor Botanical Park

28/12/2011- hang out ke Hentian Mahkota, The Summit Parade, Strike Bowl dan Tasik Y. terima kasih kepada Encik Kalis kerana pinjamkan kereta dan sanggup basuhkan kereta tu malam-malam.

meet the driver first . jangan tanya sape ^^




taken: Hentian Mahkota



taken: lunch at Mc Donald's, The Summit Parade Batu Pahat

time to Solat Zuhur

kitorang memg suka belagak dengan kereta ni


ada kerusi terbiar, jadi gunakan sebaiknya ^^




masuk longkang je lebih doe =='

taken: Strike Bowl, The Summit Parade

last place, aku tahu korang dah muak kan? sape suruh bukak ^^





kami buat tempat ni macam tempat kami sendiri. lupa orang sekeliling.
taken: Tasik Y

Faridah, Fatin, Awe, Intan, Sahida, Syahida, 

korang tahu, aku sayang korang ketat-ketat !
next plan: sawah bendang ^^

8 ulasan:

AwieKashi berkata...

keluar tak ajak!!!

Nas Fatin berkata...

hahahaha... nice being your friends, since primary school lagi kan... aku pun sayang kalian rapat rapat... hihihii.... best + puas + syok! haa sawah nantikan kami.. :)

Alia Rahmat berkata...

@AwieKashi cekelat dulu !
^^

Alia Rahmat berkata...

@Nas Fatin wooo .. tak sabar ke sawah bendangggg ^^

Cik Tetra berkata...

okeyy sangat ohsem!! kbye!

#alia comel sangattt! :D

Miss Red berkata...

fuhh...giler jeles alia pandai drive....akak bi umur dah masuk 25 drive pun tak paadai.....selalu kena marah ngn abang alia tu la..
maluuuuuuu..beb


larikkkkkkkkkkkkk..(T_^)

Alia Rahmat berkata...

@Cik Tetra kawan-kawan alia yang buat kan OHSEMMM

*oke .. kita maluu .. masyehh kakak ^^

Alia Rahmat berkata...

@Miss Red alarkkk .. tak pandai ke? HAHAHA .. oke .. lebih baik akak tutp muka je ;p

 
©Copyright by Alia Rahmat since 5 Nov 2010