Ahad, 25 Mac 2012

I am touched :'(

entah..
tiba-tiba rasa touching lagi #gedik lah kau alia !

tapi kali ni pasal kawan-kawan saya :')
sape lagi kalau bukan ASZWIK..
banyak sgt benda kitorang buat Sem 4 ni. sangat banyak kenangan bersama. then, nak cuti sem dah. okeh, lepas tu last sem, lepas tu.. erkk#tak nak cakap.

aku sayang korang lah gedik ! paham tak! k bye >..<

2 ulasan:

aQimie Ceplos berkata...

alolololoooo chomelnye.. jgn la sedih macik. ehehe.
kitekan ade :')

Alia Rahmat berkata...

HAHAHAAH.. LOL :'D

qimie pun lepas ni dah tak ada...

 
©Copyright by Alia Rahmat since 5 Nov 2010