Selasa, 27 Mac 2012

Saya bebas dari segele-gelenyaaaaaaa :D

Halluuuuuu..
saat ni alia dah berada di rumah. ulang, rumah! repeat, RUMAH okeh.. heavan-nyaaaa..
saya bebas, bebas, bebasssssss

rasa nak terbang dan mengatakan yg aku sudah bebass bebass bebasss #pengaruh betul =='


korang-korang yang masih bertarung dengan final, GOOD LUCK oke :)

Sabtu ni dapat makan nasi minyak! yesss~ dah lama teringin niiihh..
Kak As, kita jumpa Sabtu ni oke, insyaALLAH kalau tak ada aral alia dtg. kita gathering berdua je. HOHO

p/s: tolong jangan bent blog alia kalau alia tak dapat komen belog korang. kasihani diriku yang kerdil ni :')
this entry is auto publish :)

2 ulasan:

Miss Red berkata...

Owhk..cepat2 la upload gambar itu...wa3...............



(biler berdiri sebelah alai..rasa kiter nie memang mepunnyai ketinggian yang sama...)







so in conclusion: kene carik future husband yang lebih tinggi ..untuk dapat generasi yang tinggi2...^_^

Alia Rahmat berkata...

yoshhh ! nama kita alai.. HAHA.. kat wall akak laahh :D

 
©Copyright by Alia Rahmat since 5 Nov 2010