Isnin, 26 Mac 2012

Sepetang bersama mereka :)

Hollaaaaaa...

Hari ni, hari Ahad bertarikh 25 Mac 2012, adalah hari paling gembira buat alia sebenarnya. kenapa? sebab alia dapat jumpa dengan senior alam maya alia. weewiitt :D

Act, alia kenal diorang kat blog je, kalau terserempak depan2 pun tegur gitu-gitu apek je. that's why hari ni kitorang plan nak lepak sesama. sebab ni last sem diorang kat sini. nak minum cool blog lah kononnya. malangnya, cool blog tu TUTUP ! okeh, masing2 menyirap =='

then, kitorang decide jumpa kat NR je.. kitorang tu sape?
ehem.. Awie, sape suruh hang balik? hewhewhew

well.. mcm biasa ah, mulut Kak Waeda paling kecoh + Qimie. diorang ni memang tak boleh di satukan kot =='. paling innocence zura. HAHA.

then, order makan kat NR tu. hello.. saya dan zura first time okeh. dan ianya tak sedap >_<
nasi goreng ikan masin yang macam garam tertumpah. nasi yang lembik mcm terendam air. hilang selera terus. makan jugak lah walaupun sikit dari kak waeda yang mcm tak tersentuh nasi tu. weyh.. aku malas nak cerita dah, otak aku kat OI je, tengok gambar je oke anak2. LOL

muka konon2 malu2.. tak faham -..-'


finally bebeh! dapat bergambar dengan kakak-kakak tersayang :D
#asal muka kak waeda mcm org sakit perut >_<

muka zura memang muka budak tak bersalah. ni kalau dengan ASZWIK memang TAK lah kan nak buat muka macam ni :p

the HOTTEST, the SENGALEST :P
qimie and kecik
Kecik muka NR. HOHO

tengok lama-lama muka korang then..
MUKA SAMA :D
abg din, jaga kak ibah alia baik-baik ye :')

alia tinggi sikit kan dari kecik? HAHA.. bangga gilosss :D

last but not least.. here we are.. tahu, korang nak copy, that's why masuk yg ni sebab yg ada qimie dah upload kat FB :)

best lepak dengan korang. tak tipu..
muka blur kak waeda + kak ibah serious alia tak lupa..

lepas ni facebook + blog + twitter je lah jadi penghubung oke. korang ! jgn lupa alia tau :')

kak ibah, nanti kita jumpa kat.. errr #ayat tergantung

btw, i love u guys :)

7 ulasan:

Cik Tetra berkata...

awww..siyesss comel entry ni..hehe..ni kak waeda bace ngn kak ibah tergelak2.. :D

btw best gile lepak ngn korg..kalau ade awie mesti lagi best..baru lengkap geng blogger kite..eheee..

err..jgn la ingat muke akak time blurrr..maluuuuu ==' HAHAHA


love awak2 semua...saranghae..eheee.. :)

kura berkata...

pehh. seronok la berjumpa kawan alam mayaa :)

Alia Rahmat berkata...

kak waeda : kita tak suruh akak gelak lah. nak akak nangis ! HAHA.. ciskek betul lah. tu lah, awie ni spoil lah. sibuk nohh nak balik, padahal sat agi sama je balik langkawi. kalau tak dah cukup dah forum kita. haihh awie, awie awie oi oi oi =='

Alia Rahmat berkata...

kura: kita bila nak dating sesama. LOL :D

Miss Red berkata...

nak jugak...............^_^

Alia Rahmat berkata...

kak asa : nanti kita buat gathering berdua je okeh :D

Miss Red berkata...

okeh...^_^

 
©Copyright by Alia Rahmat since 5 Nov 2010