Ahad, 17 Julai 2016

ASSALAMUALAIKUM BLOG ALIA RAHMAT

Mak aihhh bersawang berhabuknya blog ni! For fellas yang perasan akan kewujudan entry ni, do say hyeeee! :)

Bukan sengaja tau nak lupakan blog ni. Tak pernah terlintas. Sebab kekangan device dan line internet kat rumah (ekceli i kedekut nak buat internet) LOL.

Ok. harini memang ada masa nak update kejap walaupun sebenarnya amat-amat rushing! Oh btw, SELAMAT HARI RAYA korangggg! Ampun maaf aku pinta sepanjang yang kenal kewujudan blog ni sampai lah laaa ni.

Ermm ok, apa perkembangan aku? Ntah. Pipi berkembang kot. Kerjaya kembang lah sikit walau masih di tempat yang sama. HAHA. Perhubungan/percintaan? Atau dengan kata lainnya yang selalu makcik bawang tanya, "dah kawin ke belum"? Untuk jawapan tu mestilah belum. Oh pleasee sape tanak kawin. Tapi jodoh masih terkapai-kapai entah di mana. HAHA. Doakan pleasee :)

Sangat tak ilmiah aku punya update kalini. So, nak balik dah. Doakan aku dapat belikan mak hadiah jam color gold yang dia idam sangat tu. 2 mingggu lagi birthday diaaa!

Ok koranggg, byeee :)

XOXO
alia

Tiada ulasan:

 
©Copyright by Alia Rahmat since 5 Nov 2010